Un şofer începător a cauzat un accident cumplit pe o autostradă din Germania, cu 1 deces şi 16 oameni răniţi

29 Mai 2023, 17:36
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cumplit s-a produs astă noapte în Germania, pe autostrada A43 lângă Bochum, cu 5 automobile implicate, 2 dintre care au luat foc, cu 1 deces şi 16 oameni răniţi, dintre care câţiva răniţi grav, inclusiv doi copii.
Conform informaţiilor preliminare oferite de pompierii şi poliţia din Bochum, accidentul s-ar fi produs după ce o şoferiţă de 18 ani ar fi lovit bariera autostrăzii, din motive necunoscute, iar maşina sa a ricoşat şi a ajuns din nou pe mijlocul autostrăzii. Deşi era o oră târzie, la aproximativ 00:30, cu trafic mai liber, şoferii a 4 maşini care circulau în spate nu au putut opri în timp util şi au lovit din plin maşinile din faţa lor.
Serviciile de urgenţă au fost alertate atât de sistemele automatizate ale maşinilor, cât şi ale unor martori, iar când au venit la faţa locului, peste câteva minute, au găsit două dintre maşini arzând cu flăcări intense. Unii răniţi erau ieşiţi din maşini, alţii încă se mai aflau în interior. Cea mai grav rănită a fost chiar şoferiţa începătoare care ar fi cauzat accidentul, ea decedând ulterior la spital.
În total, în cele 5 maşini se aflau 17 oameni. Doar 4 dintre ei au primit îngrijiri medicale superficiale şi nu au necesitat spitalizare, ceilalţi 13 fiind duşi la spitale. Din cei 13 oameni, 7 erau grav răniţi, inclusiv 2 copii. Din cei 7 răniţi grav, şoferiţa începătoare şi-a pierdut viaţa, iar ceilalţi 6 par a fi deja în afara pericolului pentru viaţa lor, dar starea lor e calificată în continuare drept gravă.
Pompierii au avut nevoie de ore întregi pentru a lichida complet incendiile şi a curăţa locul accidentului. Autostrada a fost complet închisă timp de 10 ore, până aproape de orele amiezii de azi.
0
1,562
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!