(VIDEO) Accident astă noapte pe strada Doina din Chişinău, şoferul care l-a provocat a fugit de la faţa locului, martorii spun că ar fi fost un poliţist în stare de ebrietate

20 Mai 2023, 09:43
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cu impact frontal a avut loc astă-noapte pe strada Doina din Chişinău, în jurul orei 00:30. Un Opel ieşit pe contrasens a lovit frontal un Renault, în care se afla o familie cu un copil de doar 7 luni. Unul din martori a inclus camera telefonului pentru a filma urmările accidentului, întrucât menţiona că şoferul din Opel, care a provocat accidentul, ar fi fost poliţist un în stare de ebrietate şi ar fi încercat să fugă de la locul accidentului. I-am contactat pe cei de la poliţie pentru a confirma aceste presupuneri ale martorilor.
Ofiţerul de presă, Natalia Stati, ne-a confirmat producerea acestui accident şi ne-a informat că şoferul Opelului a fugit de la faţa locului, abandonându-şi maşina, şi este căutat de poliţie. Dat fiind că în video se văd numerele de înmatriculare, am rugat să ni se confirme dacă e vorba de un poliţist sau nu, dar nu am primit nicio infirmare sau confirmare, spunându-se că se lucrează la stabilirea identităţii acestuia.
Aşa cum spuneam de multe ori, fuga de la locul accidentului în Moldova este motivată cel mai des de starea de ebrietate, până dimineaţă autorii diminunându-şi alcoolemia şi mergând ulterior să recunoască accidentul, indicând că au fost „stresaţi” în ziua anterioară, fiind anchetaţi contravenţional pentru părăsirea locului accidentului, dar nu şi penal pentru stare de ebrietate.

Vom aştepta informaţii de la poliţie cu evoluţia acestui caz şi vom actualiza ştirea sau vom publica noi materiale. Copilul de 7 luni din Renault a fost transportat la spital pentru investigări, acesta s-a dovedit a fi în afara oricărui pericol. Vezi video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobil_md
0
2,579
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!