(VIDEO) Aceasta e tânăra din Moldova, care munceşte în rol de pompier voluntar şi conduce un camion de pompieri în satul Sireţi

26 Mai 2023, 20:01
Redacţia PiataAuto.md
Cât de neobişnuit e ca o tânără, la doar 19 ani, să muncească în rol de pompier voluntar în satul său şi chiar conducă ea un ditamai camion de pompier? Ei bine, în Moldova exisă o asemenea tânără, foarte probabil unica din ţară. Îi spune Veronica Sârbu şi am mers până în satul Sireţi pentru a o cunoaşte, într-un nou reportaj Oameni şi Maşini Moldova.
Veronica e pasionată de maşini şi camioane de copilă, fiind fiică de pompieri, iar tatăl său mai având şi autoturisme în familie. A deprins pasiunea pentru maşini de mică, deci. Iar de curând, deşi şi-a luat permisul de conducere când a atins majoratul, iar acum are doar 19 ani, a urcat la volanul camionului de care dispun pompierii voluntari din satul său, Sireţi. Conduce şi un autoturism compact în viaţa de zi cu zi, dar când vine momentul, nu se sfieşte să conducă şi camionul de pompieri, cu girofarul inclus.
Ea e printre cei care au ajutat ca acest post de pompieri voluntari să apară în satul său şi experienţa lui să crească. Istoria Veronicăi e foarte neaşteptată, diferită, şi totodată plină de inspiraţie, despre ceea ce poate fi făcut în orice sat din Moldova, atunci când există măcar o mână de oameni cu iniţiativă.
Şi apoi, e şi o istorie despre pasiune pentru maşini şi curajul de face lucruri măreţe, chiar şi o vârstă tânără. O istorie care ar putea servi drept exemplu pentru toţi tinerii, pentru toate satele din ţară.
Vezi totul în video-ul de mai jos, pe care am mers să-l filmăm în Sireţi, apoi am însoţit-o pe Veronica şi la bordul camionului de pompieri.
0
7,574
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!