(VIDEO) Ceva mic e pe cale să apară în gama Volvo, un SUV compact electric, numit EX30

10 Mai 2023, 12:01
Redacţia PiataAuto.md
Volvo continuă lansarea de modele complet electrice, construite pe o platformă absolut nouă, concepută din start pentru vehicule electrice. Acum câteva luni, suedezii au anunţat noul EX90, care e un SUV electric mare, continuator al ideii lui XC90 în materie de dimensiuni, iar acel SUV mare e aşteptat încă de primii clienţi. Între timp, suedezii ne anunţă că şi ceva mic e pe cale să apară, un SUV electric compact, pe nume EX30.
Dezvăluirea noului model va avea loc la 7 iunie 2023, într-o premieră globală transmisă online. Din imaginile de teasing, de fapt, se poate distinge o siluetă de SUV coupe a viitorului model, deci e foarte probabil să avem de-a face cu un asemenea model compact şi preponderent urban.
Şi pentru că la Volvo nimic nu e întâmplător, video-ul de prefaţare care a fost publicat are până şi muzica de tonalitatea potrivită, semi-acustică, semi electronică, dar foarte aerată, în a inspira filosofia viitorului model, o filosofie care va pune accent pe consistenţă şi materiale superbe, pe multă inteligenţă în inginerie şi pe zero opulenţă, aşa cum spune Volvo că trebuie să arate luxul în zilele noastre.
Deocamdată suedezii nu dezvăluie niciun detaliu despre sistemul de propulsie, baterie, sau autonomie al viitorului model, dar ne putem aştepta ca aici să se regăsească noua generaţie de electromotor, dezvoltată de Volvo pe intern şi anunţată săptămâna trecută pentru XC40 Recharge şi C40 Recharge.
Vezi în video-ul de mai jos, foarte sugestiv, cum va arăta noul model Volvo.
0
1,186
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!