(VIDEO) Cum arată o întâlnire a pasionaţilor de drift din Japonia, în care aceştia îşi pun maşinile la treabă cu măiestrie

30 Mai 2023, 20:00
Redacţia PiataAuto.md
Drifting-ul e ridicat la rang de cultură auto în Japonia, iar măiestria derapărilor controlate cu precizie superbă, în cele mai diverse condiţii de trasee reale, nu doar pe circuite, e probabil mai dezvoltată ca oriunde printre japonezi. Ceea ce reuşesc să facă pasionaţii de acolo cu maşinile lor, felul în care reuşesc să le controleze pe trasee complicate, uneori cât 10 în grupuri mari, e pur şi simplu uluitor.
Ei bine, una din cele mai spectaculoase întâlniri a pasionaţilor de drift din Japonia, în care aceştia vin să-şi pună maşinile şi abilităţile la treabă, e cea de la Gunsai Touge. E un traseu forestier folosit de obicei pentru ciclişti, dar închis pe perioada evenimentului doar pentru maşinile participante, iar astfel aceştia pot face uz legal şi în siguranţă de toate serpentinele pentru derapaje superbe.
Majoritatea maşinilor sunt de prin anii 90 şi anii 2000, şi printre ele putem vedea aproape toate modelele renumite japoneze, care aveau tracţiune spate, de la sportcar-uri şi coupe-uri la sedanuri.
Practic, toate paleta de modele din jocurile video pot fi văzute aici. Şi când spunem aici, ne referim la ultima ediţie a acestui eveniment, care a avut loc de curând şi a fost surprinsă din prima sursă de un youtuber stabilit în Japonia.
Acesta a surprins acesta maşini în acţiune, fiind foarte aproape de ele, într-un din virajele în care acestea derapau. Apoi le-a explorat pe cele mai interesante static, astfel încât cele mai interesante dintre ele pot fi văzute şi mai detailat.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,418
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!