(VIDEO) Cum arată un Ferrari F40 clasic, tratat în stil japonez, pe străzile din Tokyo

3 Mai 2023, 19:56
Redacţia PiataAuto.md
În Japonia există pasionaţi care ţin să-şi păstreze maşinile în formă autentică, nemodificată. Dar şi mai mulţi se ambiţionează la modificări, mai mici sau mai mari. Iar acolo sus, peste scara imaginabilului la ce ai putea face la o maşină clasică, se situează un atelier pe nume Liberty Walk. Creaţiile lor taie şi găuresc modele legendare, până la un nivel la care unii spun că e sacrilegiu, iar alţii că e artă. Ceea ce vedem mai jos e un Ferrari F40 legendar, tratat de Liberty Walk.
Maşina are un kit montat cu şuruburi peste caroseria originală, are o face să arate mai lată şi totodată brutală. Elemente precum difuzorul de spate, sau alte mici detalii pe extremităţi sunt toate duse la extrem şi accentuate.
Maşina e pusă inevitabil pe jante diferite, în stil JDM, cu o gardă la sol ajustabilă pneumatic, pentru ca atunci când carosabilul permite, acest Ferrari să ruleze la câţiva milimetri de sol.
Maşina are şi inscripţii specifice pe ea, preluate parcă din renumitele jocuri video japoneze cu maşini. Într-un cuvânt, e un Ferrari F40 care a fost tratat cap-coadă într-un profund stil japonez, fără milă faţă de autentic şi cu mult curaj contradictoriu, pe care-l poţi urî sau adora.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,707
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!