Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum merge o maşină de tuns iarba Honda cu motor de 200 CP, care atinge peste 200 km/h

25 Mai 2023 - 12:40
Redacţia PiataAuto.md
În lumea noastră există o maşină de tuns iarna Honda, demenţial de rapidă. Nu e un model de serie, ci a fost creată în 2019 de o companie britanică, în parteneriat cu Honda, după un prim experiment independent al acelui atelier. Cumva cei de acolo au reuşit să convingă Honda să creeze o asemenea maşină de tuns iarba unică, iar odată arătată lumii, ea a tot adunat recorduri mondiale. Acum, deşi apare mai rar pe la evenimente, creează fascinaţie de fiecare dată.
Maşina de tuns iarbă e propulsată de un motor de motocicletă, ce provine de pe Honda CBR, cu 4 cilindri în linie. Acesta are 200 CP, dar însăşi inginerii care au muncit la adaptarea lui spuneau că e posibil să aibă cam 215 CP, şi toate astea pe un vehicul care cântăreşte cam 215 kg!
Prin urmare, nu e de mirare că maşina de tuns iarba e cea mai rapidă din lume, cu o viteză maximă declarată de 202 km/h. În 2019, însă, pilotul de curse Jess Hawkins a marcat un record mondial de ca mai rapidă maşină de tuns iarba din lume, atingând 243 km/h pe o pistă specială!
Vezi mai jos cum merge această maşină de tuns iarba demenţială la o ieşire din zilele noastre pe circuitul de pe Goodwood, din Marea Britanie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter