(VIDEO) Cum se conduce şi cum sună un Ferrari Testarossa clasic, transformat în maşină electrică

15 Mai 2023, 14:01
Redacţia PiataAuto.md
Despre acest Ferrari Testarossa electric scriam încă acum o lună, când autorul ideii, proprietarul unui atelier de conversie a maşinilor clasice la cele electrice îşi prezentase construcţia creaţiei sale, spunând informaţii detaliate despre motor, baterie, greutate şi chiar distribuţie a greutăţii între axe. Acum, însă, acelaşi Ferrari Testarossa electric a fost scos la o ieşire pe drumurile publice, în urcări pe serpentine, pentru a-i fi testată manevrabilitatea, puterea şi echilibrul funcţionării tuturor componentelor între ele.
Maşina a urcat intens serpentinele, şi e în mod clar mai rapidă şi mai puternică decât originalul, lăsând inevitabil senzaţie a unei reacţii mult mai rapide decât cea oferită de originalul motor de 12 cilindri.
Şi manevrabilitatea pare să fi avut de câştigat, întrucât maşina n-a devenit cu mult mai grea, dar are centrul de greutate mai jos şi poziţionat mai pe mijloc.
Aşa că proprietarul acestui Ferrari Testarossa pare să fie foarte fericit de rezultat, chiar dacă mulţi dintre noi am spune cu siguranţă că o asemenea modificare e o blasfemie adusă acestui model clasic.
Şi dacă tot săptămâna trecută şeful Ferrari spunea că vrea să scoată sunetul din interiorul electromotoarelor de pe viitoarele modelele electrice Ferrari, spunând că de fapt motoarele electrice au sunet natural, care trebuie scos la iveală şi pus în evidenţă, acesta Testarossa electric oferă o perspectivă şi asupra sunetului de Ferrari electric în condiţii fireşti.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,243
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!