(VIDEO) Doi şoferi de Toyota s-au tot fentat în pe străzile din Chişinău şi ambii vor primi amenzi de la camerele de trafic

25 Mai 2023, 08:53
Redacţia PiataAuto.md
Unele situaţii de trafic pot avea o oarecare explicaţie pentru a genera anumite mici reacţii, dar atunci când toate aceste reacţii se întind minute în şir, într-o perpetuare de neînţeles a unor fentări reciproce, totul încetează să mai aibă vreun sens şi devine de-a dreptul periculos pentru traficul din jur. Doi şoferi de Toyota au fost surprinşi ieri fentându-se succesiv pe străzile din Chişinău, iar ghinionul lor e că vor primi ambii amenzi de la camerele de trafic.
Totul a început pe strada Ismail, pe banda de pe care se virează la stânga pe Ştefan cel Mare. Aici se întâmplă adeseori ca banda stângă să fie aglomerată cu cei care aşteaptă să vireze, iar uni şoferi fie ies din spaţiile adiacente mai târziu decât capătul coloanei, fie o fac pe şmecherii şi încearcă să se încadreze mai aproape de semafor pe acea bandă. Aşa a încercat să se încadreze şi un taximetrist cu Toyota Prius. Însă şoferul unei Toyota Corolla n-a fost prea dornic să-i permită încadrarea în faţa sa.
De aici încolo a urmat un şir lung de fentări. Şoferul de Corolla a ales să iasă pe contrasens, pe linia dublă, încălcând la rândul lui regulile de circulaţie, pentru a nu-i permise celui de pe Prius să o ia înainte. Au urmat şi schimburi de replici, şi şi condus în paralel, şi noi fentări, inclusiv la următoarea intersecţie. Doar că în vâltoarea fentărilor, cei doi şoferi de Toyota au uitat, probabil, că intersecţia de la Ismail are camere de trafic instalate, care monitorizează şi încălcarea marcajelor. Toyota Corolla a intrat în intersecţie călcând peste linia dublă, iar Prius peste linia continuă dintre nouă benzi. Prin urmare, ambele încălcări au generat deja scrisori cu amenzi şi puncte de penalizare, care le vor fi expediate prin poştă acestora.
Vezi toată situaţia surprinsă de o cameră de bord a unei alte maşini care circula în spate.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
6,400
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!