(VIDEO) Manevră cu tupeu a unui şofer de troleibuz în faţa unei mame cu doi copii pe trecerea de pietoni

16 Mai 2023, 12:02
Redacţia PiataAuto.md
Chiar şi după accidente grave pe treceri de pietoni din Chişinău, precum cel de pe Mircea cel Bătrân, când o copilă de 12 ani şi-a pierdut viaţa din cauza unei şoferiţe de troleibuz, se atestă în continuare, cu regularitate de neînţeles, manevre pline de tupeu şi ignorare a pietonilor din partea şoferilor de troleibuz, de parcă aceştia s-ar considera în continuare îndreptăţiţi să nu acorde prioritate pietonilor pe zebre. O asemenea situaţie revoltătoare a fost surprinsă şi ieri seară pe strada Bănulescu Bodoni.
Paradoxul situaţiei vine şi din faptul că iniţial, şoferul de troleibuz a oprit la trecerea de pietoni, impus de faptul că primii oameni începuseră a traversa. Din partea opusă o mamă cu doi copii, dintre care unul în cărucior, iar altul de mână, era în plin proces de traversare, ajungând deja pe a treia bandă din cele patru pe care le avea de traversat.
Totuşi, deşi troleibuzul staţiona deja şi ar fi trebuit doar să mai aştepte câteva secunde, şoferul porneşte demonstrativ în faţa mamei cu copii, barându-i calea şi făcând-o să oprească şi să aştepte nedumerită.
E o faptă neregulamentară în mod clar, care ar merita pedepsită corespunzător de poliţie. Dar pe lângă asta, e o lipsă totală de respect faţă de oamenii din jur, pur şi simplu. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
2,030
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!