(VIDEO) Noul BMW M3 Touring îl învinge pe Audi RS4 Avant chiar şi cu 4 oameni la bord

2 Mai 2023, 14:32
Redacţia PiataAuto.md
Noul BMW M3 Touring este primul M3 într-o asemenea caroserie din toată istoria, iar asta îl face deosebit de intrigant în tot soiul de comparaţii, mai ales cu concurenţi care şi-au făcut deja renume în caroseriile break. Acum două luni, M3 Touring a reuşit să-l învingă pe legendarul Audi RS6 Avant, cu motor V8 de 4,0 litri, dar atunci mulţi dintre noi au spus că Audi e mai greu şi e dintr-un alt segment. Ei bine, acum a venit şi duelul direct, în care BMW M3 Touring şi-a măsurat forţele direct cu Audi RS4 Avant.
Ambele maşini au motoare de 6 cilindri, doar că Audi are un 2,9 V6, în timp ce BMW — un motor cu 6 cilindri în linie. Audi scoate 450 CP, iar BMW M3 Touring tocmai 510 CP. În BMW-ul el e cu peste 100 kg mai greu, cântărind 1.865 kg la gol, faţă de 1.745 kg, cât are Audi.
Ei bine, în primele încercări, doar cu şoferul în fiecare maşină, Audi părea să aibă un pic avantaj la pornire, graţie modului în care funcţionează sistemul său quattro, faţă de xDrive-ul de la BMW, or, ambele maşini sunt cu tracţiune integrală. Dar apoi BMW-ul a fost de fiecare dată mai rapid şi a învins detaşat, fără niciun dubiu.
Totuşi, concurenţa a mers până acolo încât în BMW s-a mai adăugat un pasager, apoi încă unul, apoi încă unul. Şi BMW-ul a învins chiar şi cu 4 oameni la bord, faţă de Audi, în care era doar şoferul!
Abia atunci când în BMW a urcat şi al 5-lea om, maşina a pierdut în faţa lui Audi. O victorie mai clară de atât nici că se putea, deci!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,697
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!