(VIDEO) O Honda, târâtă câţiva zeci de metri de un camion în Chişinău, pentru că se afla în zona oarbă a acestuia

2 Mai 2023, 20:25
Redacţia PiataAuto.md
Un accident care putea să se fi sfârşit mult mai grav s-a produs astă dimineaţă pe strada Petricani din Chişinău, unde un camion a târât câţiva zeci de metri o Honda Jazz, pentru că aceasta se afla în zona oarbă a acestuia, iar traiectoriile lor s-au intersectat.
Momentul a fost surprins de două camere de bord ale unei maşini staţionate şi de o cameră de supraveghere. Din prima vizionare, e neclar care dintre şoferi e vinovat. Honda circula pe prima bandă, cea din dreapta, iar camionul pe cea din mijloc. Ambele vehicule par să aibă viteză un pic peste limita de 50 km/h, iar Hodna pare să aibă o viteză un pic mai mare, devansând camionul.
Aparent, se lasă impresia că Honda ar fi intenţionat să schimbe banda în zona oarbă. Însă, de fapt, camera de supraveghere pare să indice asupra faptului că anume camionul a fost cel ce începuse a schimba banda spre dreapta, fără a observa Honda în zona sa oarbă. Din imagini nu se observă vreun indicator de direcţie aprins la camion, ci doar o deviere de traiectorie.
În rezultat, Honda a ajuns în faţa camionului şi a fost târâtă circa 20-30 metri, după care a fost proiectată spre contrasens. Din fericire, şoferiţa din Honda a apăsat frâna înainte de a ajunge să accidenteze pe cineva de pe contrasens. Nimeni nu a fost grav rănit în acest accident.

Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobil_md
0
4,278
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!