(VIDEO) O Tesla Model S hi-tech, surprinsă în Chişinău tractând o remorcă low-tech, fiind pusă la muncă în Moldova

16 Mai 2023, 09:04
Redacţia PiataAuto.md
O combinaţie curioasă de vehicule a fost surprinsă ieri pe străzile Chişinăului. O Tesla Model S, o maşină electrică ce dispune de performanţe uimitoare în acceleraţie şi viteză maximă chiar şi în cea mai modestă motorizare, tracta după ea o remorcă din cele mai mici şi mai simple posibile, cu o bară fixă, fără suspensie, singura amortizare a căreia sunt anvelopele.
În lipsa unei suspensii, o asemenea remorcă este de obicei săltăreaţă şi trebuie condusă încet şi cu prudenţă, altfel îşi pierde aderenţa şi poate genera situaţii riscante. Totuşi, remorca a fost conectată deplin la maşină, inclusiv prin cablul care-i asigură funcţionarea blocurilor optice a remorcii. Aşa că acest şofer nu a încălcat absolut nimic, ci doar a stârnit curiozitatea celor din jur.
E curios că Tesla are plăcuţe de înmatriculare de Viena, Austria, nu din Moldova, dar cel mai probabil la volan era oricum cineva din localnici. Se mai poate remarca şi faptul că aripa stângă spate a maşinii e lovită şi avariată. Deci, e clar că această Tesla are o soartă în care e mai puţin alintată, fiind pusă la muncă practică de gospodărie.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,703
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!