Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O coloană de motociclişti, surprinsă gonind prin localitate pe un traseu, iar peste 2 minute a urmat un accident

22 Mai 2023 - 09:29
Redacţia PiataAuto.md
Un vizitator ne-a expediat la redacţie câteva materiale video dintr-o situaţie la care a fost practic martor aseară, pe traseul E58 din Moldova, dintre Călăraşi şi Străşeni. Iniţial, acesta se deplasa cu viteză regulamentară în perimetrul oraşului Străşeni de pe acest traseu când el şi alte maşini din coloană au fost depăşiţi de un grup de motociclişti, care-şi turau motoarele în demonstraţii de forţă, unul din ei chiar urcând într-o roată, iar ceilalţi pur şi simplu gonind cu viteză mai mare decât ar fi potrivită pentru o localitate. Peste 2 minute, însă, a urmat un accident.
Un pic mai departe pe acelaşi traseu, aproape de localitatea Rassvet, vizitatorul nostru a dat deja peste scena destul de haotică şi neclară a accidentului. În mod clar una din motociclete era avariată puternic, iar motociclistul părea în stare de şoc, dar totuşi în afara oricărui pericol pentru viaţa sa, cel puţin aparent. Se pare că cel puţin încă o maşină era implicată, dar mai multe maşini au oprit pentru a oferi primul ajutor.
Am în încercat să aflăm de la poliţie mai multe detalii despre acest accident, numărul de vehicule implicate şi starea motociclistului. La Străşeni accidentul nu a fost înregistrat, iar cei de la Călăraşi au promis să verifice şi să revină cu informaţii. Pe măsură ce primim informaţii de la poliţie, le vom include aici.

UPDATE 09:33: Nici poliţia din Călăraşi nu are acest accident înregistat, deci, probabil, cei implicaţi s-au despărţit fără a anunţa poliţia.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter