(VIDEO) Trei oameni reparau astăzi podul de la Mihai Viteazul, în timp ce Chişinăul e împânzit de ambuteiaje

11 Mai 2023, 16:48
Redacţia PiataAuto.md
Dacă în Japonia sau China unele străzi mari şi late se repară uneori în timp record de câteva zile sau ore şi dacă am putea admite că la repararea unui pod ar fi nevoie de ceva mai mult timp, atunci în Moldova, când podul de la Mihai Viteazul a fost închis — şi odată cu el a fost îngustată la o câte o singură bandă pe sens una din cele mai importante artere din oraş — s-a anunţat un termen uriaş de reparaţii, de până la 31 decembrie 2023. Iar un video filmat astăzi de un şofer care a trecut prin preajmă pare să indice elocvent de unde vine acest termen atât de mare de lucrări.
Doar 3 oameni reparau astăzi podul de la Mihai Viteazul din Chişinău. La o lucrare de infrastructură atât de mare, cu un buget total pe măsură, am fi aşteptat cu toţii parcă echipe de muncitori mai numeroase, pentru ca lucrările să poată avansa cu randament mai mare.
Fără îndoială, lucrările la acest pod sunt absolut necesare, mai ales la structura lui, şi e bine că ele se fac acum, dar, totuşi, doar 3 oameni să muncească agale la o lucrare atât de mare, probabil n-am putea vedea într-o altă ţară mai dezvoltată la acest capitol.
Vezi cum arăta şantierul de pe pod astăzi în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
4,293
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!