(VIDEO) Un buggy e surprins gonind cu viteză pe străzi înguste din Chişinău, iar peste 1 minut acesta se răstoarnă şi loveşte o maşină de poliţie

30 Mai 2023, 20:56
Redacţia PiataAuto.md
Bolizii din categoria ATV-urilor puternice sau buggy-urilor, cu şasiuri puternice şi suspensii făcute să îndure salturi în offroad, iar pe deasupra şi cu motoare puternice, sunt plăcuţi de condus în pustietate, acolo unde aceştia pot rula cu viteze extreme trecând să sărind peste aproape orice teren. Dar, prin oraş, dacă sunt conduşi în aceeaşi manieră, se transformă în vehicule deosebit de periculoase pentru cei de la bord şi pentru cei din jur. Un accident produs astă seară în Chişinău confirmă acest fapt.
Iniţial, şoferul autor al filmării circula pe strada Ion Ganea, o străduţă îngustă ce dă spre strada mai lată Gheorghe Asachi. Acolo el a fost depăşit cu viteză de buggy-ul despre care vorbim azi. Se aud anvelope scrâşnind, un motor turat cu putere şi e vede vehiculul rulând cu o viteză mult prea mare pentru asemenea stradă îngustă. Autorul filmării face o remarcă, precum că e până la primul Kamaz. Şi n-a durat mult până când aceste vorbe s-au şi materializat, doar că nu într-un Kamaz, ci într-o maşină de poliţie la sensul giratoriu.
Se pare că şoferul din buggy a vrut să intre în derapaj controlat la sensul giratoriu, dar ceva n-a mers conform planului şi acesta s-a răsturnat, atingând uşor şi o maşină de poliţie, ce staţiona acolo pentru patrulare. Din fericire nimeni n-a fost rănit, dar putem spera că cel puţin şoferul din buggy şi-a învăţat lecţia din toată această întâmplare.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobil_md
0
10,792
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!