(VIDEO) Un copil de clasa 7-a a oprit un autobuz şcolar după ce şoferiţa şi-a pierdut cunoştinţa în SUA

1 Mai 2023, 10:22
Redacţia PiataAuto.md
Un copil de clasa 7-a din Michigan, SUA, a devenit eroul colegilor săi şi al întregului oraş, după ce a observat că şoferiţa care conducea autobuzul şcolar în care se afla el şi colegii săi şi-a pierdut cunoştinţa, iar autobuzul înainta necontrolat. Băiatul, pe nume Dillon Reeves, s-a ridicat de pe scaun, a venit la postul de condus, a apucat volanul şi a apăsat pedala de frână cu piciorul, încercând să cupleze şi regimul de parcare.
Apăsarea pedalei de frână, chiar dacă băiatul era în picioare, şi-a făcut efectul şi autobuzul a fost oprit complet în siguranţă. Şoferiţa raportase prin staţie radio că se simte rău şi va trage pe dreapta, însă n-a apucat să oprească autobuzul. Ulterior ea a fost preluată la spital şi e sub grija medicilor.
Foto: Şoferiţa se simţea rău, înainte de a raporta şi-şi pierde cunoştinţa

Totuşi, Dillon a devenit eroul colegilor săi şi al oraşului, fiind scos şi la o conferinţă de presă alături de directorul şcolii şi familia sa. Băiatul spune că vrea să se facă pompier când va fi mare, iar la cât de lucid a acţionat într-o situaţie critică încă de pe acum, are toate şansele să devină un pompier extraordinar de bun.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
5,759
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!