(VIDEO) Un instructor auto a vopsit cu propriile mâini marcajele într-o intersecţie din Chişinău, lipsa cărora îi făcea pe elevii săi să nu susţină examenele

5 Mai 2023, 17:05
Redacţia PiataAuto.md
Un instructor auto a vopsit astă noapte cu propriile mâini marcajele de pe strada Pădurii din Chişinău, la intersecţia cu strada Grădina Botanică. Lipsa acestor marcaje îi făcea pe elevii săi să nu susţină examenele, or, examinatorii aveau astfel motive să pretindă că elevul care susţine examenul nu şi-a poziţionat maşina în apropiere de centrul drumului, sau că a oprit prea departe la intrarea în intersecţie. Se pare că această situaţie l-a scos din sărite pe instructorul auto, care a venit cu vopsea pulberizantă să facă ceea ce nu fac autorităţile, să aplice marcaje pe drumuri.
Acesta a fost surprins noaptea în timp ce aplica marcajul, iar un video cu el a fost publicat în mediul online, cu comentariile autorului filmării. Am vrut să verificăm dacă marcajele există într-adevăr astăzi la această intersecţie şi am mers la faţa locului.
Da, putem confirma, marcajele există, fiind aplicată o linie întreruptă, care trece ulterior în linie continuă în apropierea intersecţiei şi a fost desenată chiar şi o linie stop, de reper pentru punctul opririi.
Chiar şi în momentul în care noi făceam pozele la această intersecţie, am surprins mai multe maşini de examinare şi de şcoală auto aici. Şi se pare că noile marcaje i-au ajutat pe aceşti elevi să nu mai primească un verdict negativ doar pentru că examinatorul are o altă viziune asupra interpretării vizuale a drumului, în lipsa marcajelor.
Două maşini de examinare şi două maşini de şcoală auto am surprins la un singur ciclu de semafor, iar explicaţia e simplă, aici se află şi centrul de examinare al ASP, dar şi un poligon auto pentru exerciţii de şcoală auto.
Am solicitat un comentariu poliţiei, pentru a afla atitudinea instituţiei faţă de fapta instructorului. Ni s-a promis un comentariu oficial cât de curând. Atunci când îl vom primi, îl vom include aici printr-o actualizare.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
13,585
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!