(VIDEO) Un şofer de Kamaz face slalom cu viteză printre benzi prin Chişinău, până îl prinde radarul poliţiei

4 Mai 2023, 08:30
Redacţia PiataAuto.md
Am ajuns să o vedem şi pe asta: momentul când radarul poliţiei din Moldova surprinde nu un autoturism mai iute, ci un ditamai Kamaz, care goneşte prin oraş şi schimbă benzile în continuu, ajungând de pe a doua pe prima, apoi de pe prima pe a treia, unde un camion cu roţi duble spate nu are ce căuta decât dacă urmează o manevră la stânga. Nu ştim ce şi-a imaginat şoferul acestui Kamaz, dar a dat faţă în faţă cu radarul poliţiei într-o situaţie surprinsă ieri de o cameră de bord.
Totul s-a produs pe Calea Ieşilor, la ieşirea din Chişinău în direcţia nord-vest. Şoferul de camion, probabil descărcat, era nerăbdător să meargă printre maşini ca şi cum nu ar fi condus un ditamai camion, ci o dubiţă. A apăsat acceleraţia cât a putut, a tot schimbat benzi fără nicio remuşcare, strecurându-se printre maşini, încât lăsa impresia că se consideră într-un joc video, nu pe o stradă de oraş.
Spre ghinionul lui, mişcările lui tectonice au fost surprinse de radarul poliţiei, iar poliţistul l-a tras pe dreapta imediat.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
15,217
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!