(VIDEO) Un şofer începător, la un pas de a provoca un accident şi a arunca o altă maşină de pe traseul Hânceşti-Chişinău

8 Mai 2023, 11:45
Redacţia PiataAuto.md
Şoferilor începători li se mai pot ierta efectuările mai lente ale unor manevre, sau anumite stângăcii în trafic, pentru că au nevoie de timp de adaptare pentru a putea conduce mai fluent şi liber. Însă aici nu se încadrează şi manevrele de un pericol deosebit, care pot duce la provocarea clară a unui accident rutier grav. O asemenea manevră a unui şofer începător a fost surprinsă ieri de camera de bord a unui vizitator, maşina căruia a şi fost la un pas de a fi aruncată de pe traseu, cu tot cu familia sa la bord.
Totul s-a produs pe traseul E584 Hânceşti-Chişinău, în apropiere de localitatea Bardar. Această porţiune de drum are două benzi pe sens, banda stângă terminându-se la finalul porţiunii de urcare. Un Renault Scenic, condus de un şofer începător, estimase probabil că va putea depăşi maşina de pe banda dreaptă şi va intra el pe banda dreaptă, în faţă. Sau nu a fost suficient de atent la indicatoarele repetitive care anunţă sfârşitul benzii sale. Dar e cert că la finalul benzii, acesta a făcut o manevră atât de bruscă, încât doar reacţia celuilalt şofer a ajutat la evitarea accidentului.
Şoferul autor al filmării, însă, a fost nevoit să iasă pe acostamentul cu pietriş ca să evite acest accident, toată situaţia generându-le o sperietură puternică celor de la bord.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,749
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!