Accident grav astă seară cu un VW Passat, condus de un poliţist de frontieră, la Nisporeni, maşina oferind zero protecţie şi dezintegrându-se

9 Iunie 2023, 20:19
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astă seară, în jurul orei 17:00, pe traseul R25 din raionul Nisporeni din Moldova, în apropiere de satul Soltăneşti. Un VW Passat, din generaţia B3, s-a rupt în două în urma unui impact puternic cu un copac de pe marginea traseului. La volan se afla un poliţist de frontieră, care a decedat la faţa locului.
Informaţia că maşina era condusă de un poliţist a fost confirmată de Inspectoratul General de Poliţie, aceştia informând că cel de la volan avea 42 de ani şi menţionând că ar fi pierdut controlul traiectoriei maşinii din motive deocamdată necunoscute. Locul unde s-a produs accidentul e relativ aproape de frontiera cu România, traseul făcând legătură între vama Sculeni, Ungheni, Nisporeni şi traseul M1 Chişinău-Leuşeni.
Imaginile de la locul accidentului indică o rupere completă a structurii maşinii, iar partea de jos stânga pare ruptă dintr-un loc nefiresc de simetric, ce pare să fi fost tăiată şi reparată neconform anterior. Din păcate, în ultimii ani, au fost câteva accidente sonore în care modelele VW Passat B3 şi B4, care împărtăşesc aceeaşi platformă tehnică, s-au dezintegrat neaşteptat în accidente, fără a oferi o protecţie minimă celor de la bord. Ne referim aici în mod special la un accident din raionul Râşcani cu un Passat dezintegrat în mod similar, dar şi un alt accident de pe strada Munceşti din Chişinău.

Din păcate, pentru şoferul decedat azi nu s-au mai putut face nici măcar încercări de resuscitare.

Sursa foto: PulsMedia
0
4,410
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!