(VIDEO) A fost publicat filmul ediţiei 2023 a Distinguished Gentleman's Ride Chişinău, defilarea motocicletelor elegante care a avut acum o săptămână

6 Iunie 2023, 08:07
Redacţia PiataAuto.md
Acum o săptămână, informam că a avusese loc Distinguished Gentleman’s Ride 2023, defilarea motocicletelor clasice sau elegante, şi a proprietarilor lor la patru ace. Totodată menţionam că ediţia din acest an a adunat cel mai mare număr de motociclete din toţi cei 7 ani de când are loc evenimentul în Moldova şi promiteam să revenim la acest subiect atunci când va fi publicat şi filmul evenimentului.
Ei bine, aseară organizatorul DGR, Dan Untură, a publicat acest film, care oferă o incursiune scurtă, dar comprehensivă, în atmosfera a ceea ce înseamnă Distinguished Gentleman’s Ride şi a ce a însemnat evenimentul din Chişinău.
Pot fi văzute motocicletele participante, expuse iniţial în curtea Muzeului Naţional de Istorie, pot fi văzuţi oamenii de la eveniment, şi pot fi văzute şi secvenţe cu coloana de motociclete defilând câţiva zeci de kilometri pe străzile Chişinăului, ajungând printr-o mare parte din sectoarele capitalei.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,032
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!