(VIDEO) Încă un constructor de autostrăzi din România va utiliza camioane Truston, asamblate la Baia Mare, în proiectele sale

7 Iunie 2023, 09:09
Redacţia PiataAuto.md
La începutul acestui an, cei de la ATP Trucks din Baia Mare anunţau că au livrat 15 camioane Truston, care se alăturaseră altor 5 livrate anterior, pentru a munci la construcţia autostrăzii A7 din România, compania câştigătoare a contractelor pentru mai multe porţiuni alegând să cumpere o parte din camioanele necesare din cele asamblate în România. Acum cei din Baia Mare anunţă că şi o altă companie, specializată în construcţia de autostrăzi, va utiliza camioanele Truston la lucrările sale
E vorba de Retter Projectmanagement, partenerul român din asocierea Pizzarrotti — Retter. Această asociere are în palmaresul său construcţia unei părţi a autostrăzii Sebeş Turdo, iar în august 2022 a câştigat contractul de construcţie a unui lot din autostrada A0, a centurii Bucureştiului.
Contractul presupunea o perioadă de 12 luni pentru proiectare şi 22 luni pentru executarea lucrărilor. Respectiv, în această perioadă intervine şi termenul în care trebui să demareze lucrările la construcţia propriu-zisă a autostrăzii, iar acolo vor munci şi camioane asamblate la Baia Mare, în special basculante, despre ingineria detaliată a cărora am vorbit într-un alt articol. De asemenea, după o listă de întrebări directe adresate celor de la ATP am publicat şi un alt articol despre modul în care sunt produse aceste camioane Truston la Baia Mare, în România.
Cei de la ATP au publicat şi un video cu camioanele pregătite pentru livrare, din care pot fi observate 10 autobasculante şi 1 betonieră. Vezi totul mai jos.
0
9,439
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!