(VIDEO) O maşină a decolat de pe o autostradă din SUA, pentru că n-a observat un camion cu platformă, care venise să evacueze o altă maşină

6 Iunie 2023, 12:33
Redacţia PiataAuto.md
Un caz excepţional a avut loc recent pe autostrada 84 din statul Georgia, SUA, acolo unde o maşină a decolat la propriu în aer, folosind platforma unui camion care venise să evacueze o altă maşină drept pistă de lansare.
Poliţia urmărise şi oprise pe autostradă un şofer, pe care-l imobilizaseră împreună cu amicii acestuia şi intenţionau să-i reţină. Poliţiştii au şi chemat un camion să evacueze automobilul cu care cei arestaţi se deplasaseră. Camionul a venit şi şi-a mişcat platforma sa într-o poziţie în care să fie comodă urcarea maşini pe ea. Doar că în acel moment a venit din spate şi o şoferiţă de 21 de ani, care n-a observat camionul cu platforma deschisă până la nivelul asfaltului, iar în rezultat maşina a ajuns pe acea platformă ca pe o pistă de lansare, aterizând la câţiva zeci de metri depărtare.
Şoferiţa a fost rănită în acest accident şi a fost preluată de medici. O poliţistă a fost rănită mai uşor de câteva aşchii sărite de la impact. În acest caz, e discutabil a cui e vina mai mare — a şoferiţei neatente sau a şoferului de camion, care ar fi securizat insuficient zona sa de lucru, or, platforma deschisă a astupat stopurile camionului, iar un alt element de iluminare nu exista nici pe camion nici pe asfalt în spatele camionului, pentru a atenţiona şoferii.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
9,475
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!