(VIDEO) Tupeu incredibil al unei şoferiţe de BMW din Chişinău, care sare în altercaţii cu cei de pe trotuar, după ce i se reproşează că blochează banda de transport public

8 Iunie 2023, 11:47
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cu totul ieşit din comun şi incredibil până la absurd a fost surprins în centrul Chişinău, pe bulevardul Ştefan cel Mare. Şoferiţa unui BMW, care bloca banda de circulaţie pentru transportul public, chiar lângă staţia de aşteptare, deşi în spate era un troleibuz şi deşi BMW-ul nu avea voie nici să circule pe acea bandă, a sărit în altercaţii cu cei de pe trotuar, după ce i s-a reproşat modul în care staţionează acolo.
Şoferiţa a ieşit din maşină şi a început a-l agresa pe unul din oamenii care aştepta în staţie şi care pare că o filma cu un telefon mobil. Mai mult oameni din preajmă au sărit să oprească altercaţia, iar şoferul de troleibuz, care aştepta în spate, a început şi el claxona.
Conflictul s-a încheiat în scurt timp, şoferiţa plecând din acel loc, însă cu siguranţă aceasta va deveni azi vedeta mediului online prin acţiunile sale. Vezi toată situaţia incredibilă în video-ul de mai jos.

UPDATE 15:18: Conform comentariilor oferite public de şoferiţă ulterior apariţiei de azi a filmuleţului şi confirmate de poliţie, pietonul de pe trotuar, un activist civic, i-a deteriorat oglinda dreaptă a maşinii, având şi un comportament agresiv în momentele de dinainte a ceea ce se vede în filmuleţ. Incidentul a avut loc la 4 mai, iar poliţia are o plângere înregistrată de şoferiţă pe numele activistului civic, acesta fiind anchetat din perspectiva acţiunilor de huliganism şi ancheta urmând a fi finalizată în curând.

Sursa video: Facebook / TrassaMD
0
43,930
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!