(VIDEO) Un nou episod The Grand Tour apare în curând, filmat în ţările fostului Bloc Estic din Europa

6 Iunie 2023, 13:38
Redacţia PiataAuto.md
Trio-ul legendar, format din Jeremy Clarkson, Richard Hammon şi James May, revine în data de 16 iunie pe ecrane cu un nou episod The Grand Tour, filmat de această dată în ţările fostului Bloc Estic al Europei, dincolo de cortina de fier de cândva.
E vorba de o călătorie pe 1.400 mile, sau peste 2.200 km, pe care cei 3 o fac prin ţări precum Polonia, Slovacia, Ungaria şi Slovenia.
Toate cele 3 maşini sunt extrem de bizare şi greu de recunoscut, dar, din câte se pare, Jeremy Clarkson conduce o maşină japoneză creată de Mitsuoka, o companie specializată în modele retro pe platofrme mai moderne, aşa că şi această maşina e bazată pe un Nissan Silvia S13.
James May conduce o ciudăţenie din anii 40, numită Crosley Convertible, iar Hammond conduce un model care a avut o carieră foarte scurtă pe piaţă, de circa 3 ani, numit Chevrolet SSR.
Se pare că cei 3 nu doar îşi conduc maşinile din fostul Bloc Estic, dar fac cunoştinţă îndeaproape şi cu ciudăţeniile culturale ale acestor locuri din vremurile de demult. Printre ele se numără şi experimentarea unui sport descris drept o alternativă sovietică a Formulei 1.
Vezi mai jos şi trailer-ul noului episod, publicat astăzi de cei de la The Grand Tour.
0
1,345
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!