(VIDEO) Un accident de neînţeles între un troleibuz şi două maşini a fost surprins de o cameră de bord în Chişinău

7 Septembrie 2023, 12:25
Redacţia PiataAuto.md
Un accident de neînţeles, între un troleibuz şi două automobile, unul din care intrase pe banda destinată transportului public, a fost surprins azi de o cameră de bord în Chişinău. Zicem că e de neînţeles, pentru că şi manevra şoferului care a intrat pe banda de transport public e bizară, dar şi reacţia lentă a şoferului de troleibuz, care pare să fi apăsat frâna prea târziu, poate mizând pe faptul că Fordul de faţa sa va părăsi banda.
Totul a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu, în codiţii de trafic de intensitate în creştere, de dimineaţă. Şoferul de Ford circula în faţa Nissan-ului şi la un moment dat a intrat pe banda de transport public, unde nu are voie să intre. Dar, în scurt timp s-a răzgândit şi aici putem doar presupune de ce a intrat şi de ce s-a răzgândit, dar tot azi poliţia survolează exact această regiune cu drone pentru a-i filma şi pedepsi ce şoferii care intră pe banda de transport public.
Ei bine, şoferul de Ford a vrut să intre înapoi pe banda sa, dar a trebuit să mai aştept un pic, aşa că maşina sa se mai afla pe banda de transport public în aşteptarea finalizării manevrei. Din spate, venea un troleibuz şi în mod normal, existând o distanţă mare de a vedea Fordul staţionat, care bloca circulaţia, a existat şi un timp de reacţie pentru şoferul de troleibuz, care putea încetini, chiar dacă în acel moment Fordul executa o manevră neregulamentară. Totuşi, troleibuzul n-a frânat decât târziu, luând totodată şi spre dreapta, aşa că a lovit Fordul din plin, iar Fordul a lovit Nissan-ul.
E discutabil cine va fi declarat vinovat, dar e foarte probabil ca şoferul de Ford să plătească amenda pentru intrarea pe banda de transport public, iar vinovat în provocarea accidentului să fie declarat şoferul de troleibuz.

Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
5,308
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!