(VIDEO) Un biciclist din Chişinău, surprins în timp ce insistă să treacă între un camion şi trotuar, deşi nu are spaţiu, ignorând propria siguranţă

1 Septembrie 2023, 10:29
Redacţia PiataAuto.md
Bicicletele sunt un tip de transport care pot fi plăcute în oraş, în anumite condiţii de trafic şi infrastructură, iar asta e valabil atât pentru cele simple cu pedale, cât şi cele electrificate. Totuşi, atunci când o bicicletă intră în trafic alături de autoturisme şi camioane, nişte minime precauţii şi consideraţii de siguranţă sunt absolut necesare. Un biciclist din Chişinău, surprins acum câteva zile pe Calea Moşilor, pare să-şi ignore total propria siguranţă.
Acesta mergea pe partea dreaptă a drumului, pe o arteră unde sunt permise şi camioanele şi unde urmează o intersecţie dificilă cu sens giratoriu, cu cedare dinspre stânga. Biciclistul vede un camion în faţa sa şi relativ puţin spaţiu între camion şi trotuar, dar totuşi insistă să se strecoare pe acolo, chiar dacă se apropie prea mult de camion şi oricând ar putea fi acroşat de acesta.
Mai mult ca atât, camioanele au o zonă oarbă pe lateral, mai ales în apropierea cabinei, iar întrucât şoferul urma să fie concentrat pe stânga pentru acordare de prioritate, după care urma să vireze dreapta, acesta ar fi avut toate şansele să nu vadă biciclistul de pe dreapta şi să-l fi accidentat grav.
Din fericire, lipsa de spaţiu şi acroşarea din greşeală a trotuarului l-au oprit pe biciclist din ideea sa neinspirată, aşa că un accident a fost evitat şi a acesta a continuat deja să înainteze în spatele camionului.

Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
1,185
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!