Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

O expoziţie de maşini clasice are loc începând de azi în Chişinău, printre automobile fiind şi un exemplar cu doar 740 km adunaţi în 45 de ani

27 Septembrie 2024 - 13:03
Redacţia PiataAuto.md
O expoziţie de maşini clasice are loc începând de azi şi pe parcursul întregului week-end în Chişinău, cel mai vârstnic dintre automobile având 77 de ani, fiind vorba de un MG YA din 1947.
Expoziţia are loc la Shopping MallDova şi are accesul gratuit pentru toţi doritorii. O mare parte din timp lângă maşini vor fi prezenţi şi proprietarii acestora, astfel încât cei interesaţi vor putea comunica direct cu ei.
Printre maşinile expuse sunt şi câteva rarităţi şi picanterii, precum un Rolls-Royce Silver Shadow din 1978, un Chevrolet Camaro RS şi un Ford Mustang din epoca sa de aur, din anul 1967.
Există şi câteva maşini de origine sovietică aliniate la expoziţie, două dintre acestea fiind curioase prin cifrele foarte mici de parcurs original.
Moskvich 412, spre exemplu, are doar 9.000 km parcurşi în întreaga sa istorie, din 1990 şi până azi. De asemenea, un ZAZ 968 are doar 740 km parcurşi din 1979 până astăzi, deci e o maşină conservată practic în stare de nou.
De asemenea, există şi un VAZ 2103 din 1973, a doilea an de fabricare a acestuia, când încă foarte multe componente erau fabricate în Italia.
În lista maşinilor expuse se mai regăseşte şi un Volvo 240 restaurat frumos, dar şi un exemplar de Renault 5, care a figurat într-un video filmat de redacţia noastră mai mult timp în urmă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter