Menu
Acasă
Search
CITIRE TEST DRIVE:

(VIDEO) TEST DRIVE: Skoda Octavia, noua generaţie a celui mai îndrăgit model în Moldova

22 Ianuarie 2021
Ilie Toma
Skoda Octavia e cu siguranţă în vârful absolut al celor mai îndrăgite modele din Moldova, încă din anii ’90 încoace, or, Skoda a fost una din primele mărci care s-au vândut oficial în Moldova, iar prima generaţie Octavia a fost probabil primul model occidental care a prins cu adevărat popularitate în ţara noastră. A fost practic, avea siluetă de sedan şi practicism de break, a fost spaţioasă, a fost confortabilă şi întotdeauna a fost accesibilă. Generaţie după generaţie, Octavia a continuat să marcheze succese în Moldova, fiind aproape întotdeauna cel mai popular model de talia sa şi totodată cel mai popular model Skoda.
Aşa că acum, când avem o nouă generaţie Octavia lansată în Moldova, am vrut să-i facem o analiză pe măsura atenţiei pe care o merită. Doar că între timp lucrurile în lume s-au schimbat. Maşinile sunt mai sofisticate şi totodată mai scumpe. Cu fiecare nouă generaţie, acestea fac salturi uneori incredibile de preţ. Mai sunt aceste preţuri raţionale, pământeşti? Primeşti cu adevărat consistenţa aşteptată pentru ele?

Aşa cum am promis anterior, alternăm formatul testelor drive, unele din ele fiind în formă de text şi foto, iar altele — de teste video. Pentru Octavia, avem un test video în care conducem modelul prin Moldova şi-l analizăm în detaliu, cu bune şi rele. Aşa că te invităm să vezi acest test video mai jos şi să ne spui tu ce crezi despre ea — îşi merită ea banii? Ce-ţi place şi ce nu-ţi place la ea? Crezi că ea va avea acelaşi succes în Moldova ca şi generaţiile precedente?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
MAI MULTE TESTE DRIVE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter