Prima pagină  »  Ştiri  »  Centrul Toyota Chisinau ''Continent'' lanseaza Programul de Loialitate
6 FEBRUARIE 2009, 09:43
1,967
0
Centrul Toyota Chisinau ''Continent'' lanseaza Programul de Loialitate
De Centrul Toyota Chisinau ''Continent''
0
Stimati domni! Stimate doamne!

In prezent, traim cu totii o viata tensionata si adeseori complicata. In permanenta trebuie sa avem grija de o multime de aspecte – la serviciu, acasa, in familie si in colectiv. Si cat este de placut, cand o parte din probleme noastre zilnice sunt preluate de adevarati profesionisti!

Exista foarte multe locatii, de unde poate fi achizitionat un automobil, sau, eventual, reparat. Insa exista foarte putine companii, care Va vor oferi un complex intreg de servicii, avand grija de clientii sai nu doar in momentul achizitiei, ci si pe parcursul intregului ciclu de viata al “prietenului de fier”. Centrul Toyota Chisinau “Continent”, este, fara indoiala, una din aceste companii, avand o experienta enorma de activitate in domeniu. Ne straduim sa facem tot posibilul, pentru ca Dvs. Sa beneficiati de o experienta cat mai placuta de colaborare cu noi.

Cel mai asteptat program de loialitate

Pentru a Va face viata mai usoara si grijile pentru automobil mai neinsemnate, pentru a beneficia de o atitudine placuta in momentul achizitiei dar si in momentele de deservire a automobilului, Centrul Toyota Chisinau “Continent” Va propune un pachet intreg de servicii pentru cei care achizitioneaza o Toyota la Dealerul Oficial din Republica Moldova. Suntem siguri ca acest program va fi apreciat de catre toti posesorii actuali si viitori ai unui automobil Toyota. Daca ati achizitionat o Toyota de la noi, puteti fi siguri de calitatea legendara Toyota, iar grijile pentru deservirea automobilului le puteti lasa pe seama noastra.

Programul de Loialitate – este un pachet complex de fidelizare si sustinere a cumparatorilor automobilelor Toyota, ahizitionate de la dealerul oficial, fapt care va confera o multime de avantaje si privilegii.

Programul de loialitate isi propune sa simplifice la maxim procesul de exploatare a unui automobil Toyota: de la alegerea lui in showroom-ul Toyota, pana la deservirea lui continua ulterioara, si pana chiar la achizitia unei noi Toyota. In tot acest interval de timp, Dvs., ca posesor, veti beneficia de privilegii in deservirea automobilului, reduceri la deservire, piese de schimb si accesorii, precum si un sir de reduceri la partenerii programului. Iar noi vom obtine satisfactia deservirii la cel mai inalt nivel a clientilor nostri.

Cel mai placut aspect al acestui program este faptul ca acesta nu presupune nici un efort din partea Dvs.

Cum puteti participa in Programul de Loialitate?

Din 01 februarie pana la 08 martie 2009, fiecare posesor al unui automobil nou Toyota, achizitionat in showroom-ul dealer-ului oficial, Centrul Toyota Chisinau “Continent”, va primi unul din cele trei carduri discount pentru clienti: Toyota Silver Card, Toyota Gold Card sau Toyota VIP Card si devine automat participant al Programului de Loialitate, beneficiind de reduceri maxime, privilegii si, chiar si surprize!

Avantaje asigurate clientilor Centrului Toyota Chisinau “Continent”:


- efectuarea primei deserviri, la 1000 km, gratis;
- reduceri unice la lucrarile de service, piese de schimb si accesorii;
- reduceri unice la partenenrii programului;
- conditii avantajoase de inchiriere a unui automobil, intotdeauna asigurat, cu posibilitatea calatoriilor peste hotarele tarii;
- evacuator gratis, pe teritoriul Republicii Moldova;
- titlu de mebru in clubul fanilor Toyota, care Va va oferi posibilitatea intrunirilor cu ceilalti pasionati ai marcii Toyota;
- consultant personal, care Va va asista intotdeauna in aspecte organizationale, tehnice, sau oricare alte aspecte;
- politica individuala de preturi;
- “Coridorul verde” – primirea automobilului la deservire fara rand, in regim prioritar, precum si posibilitatea elaborarii unui grafic personal, in functie de programul Dvs. zilnic.

Deveniti posesor al unei Toyota oficiale si primiti toate avantajele utilizarii cartelei discount a clientului - Toyota Card.

Suntem siguri ca Programul de Loialitate Va va face viata mai confortabila si mai placuta, iar noi vom obtine un nivel si mai inalt de deservire a clientilor nostri.

Aflati mai multe in showroom-ul nostru, la nr. de telefon (022) 739 535 sau pe site-ul nostru oficial, www.toyota.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!