Prima pagină  »  Ştiri  »  Criza economica? Nu si pentru Ferrari!
12 FEBRUARIE 2009, 11:59
1,400
0
Criza economica? Nu si pentru Ferrari!
De Ilie Toma
1
O fi criza pentru majoritatea producatorilor mondiali, care se tot tin de redus costuri si asista neputiinciosi la o scadere considerabila a vanzarilor, insa exista si exceptii fericite. Una din ele este Ferrari, pentru care anul 2008 a fost unul record. Un total de 6587 de bolizi Ferrari au fost livrati clientilor, cifra care este in crestere cu 2% fata de 2007.

Si mai important a fost anuntul despre profitul pe care producatorul italian a reusit sa-l obtina in 2008: 339 milioane de euro. Cel mai simplu calcul, in care incercam sa aflam ce profit a obtinut Ferrari la o singura masina vanduta ne arata fantastica cifra de 51465 Euro! Desigur, este un calcul inexact, pentru ca la calcularea profitului se iau in consideratie si alti factori, dar cu siguranta italienii sunt printre cei mai fericiti producatori in conditiile actuale.

Rezultatele formidabile obtinute in 2008 s-au datorat in mare parte largirii gamei de modele, dintre modelele noi cea mai spectaculoasa intrare fiind atinsa de Ferrari California (il puteti vedea in imaginea alaturata).
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!