Prima pagină  »  Ştiri  »  Hyundai lanseaza conceptul unui SUV la Geneva
9 FEBRUARIE 2009, 13:35
1,386
0
Hyundai lanseaza conceptul unui SUV la Geneva
De Ilie Toma
1
Hyundai vine cu un anunt important vizavi de apropiatul Salon Auto de la Geneva, si anume cel privind lansarea conceptului unui SUV compact, cu numele de cod de HED-6. Conceptul a fost dezvoltat de catre centrul european de design al marcii, situat in Rüsselsheim, Germania.

Noul concept combina un design “musculos” cu utilitatea cotidiana, care ar trebui sa ofere un confort excelent in mediul urban si capacitati bune, acolo unde drumuri nu mai exista. Look-ul agresiv este subliniat si de grila frontala hexagonala, linii angulare, precum si jante lustruite de 21 de inch. Interesanta este si folosirea plasticului in locul sticlei pentru luneta.

In tendintele acutale de “fashion” automobilistic, conceptul este echipat cu faruri de ziua cu LED-uri, iar propulsorul de sub capota este un turbodiesel de 1.6 litri, care livreaza 175 CP.

Cu siguranta HED-6 ne ofera o perspectiva clara vizavi de tendintele viitoare ale Hyundai in gama SUV-urilor sale. Cu mai multe detalii despre acest concept, vom reveni in perioada Salonului Auto de la Geneva, care isi ia startul la 3 martie 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!