Prima pagină  »  Ştiri  »  In Moldova a demarat programul de asistenta rutiera Toyota Assistance
12 FEBRUARIE 2009, 22:25
1,863
0
In Moldova a demarat programul de asistenta rutiera Toyota Assistance
De Centrul Toyota Chisinau ''Continent''
0
Centrul Toyota Chisinau “Continent”, dealer oficial Toyota in Republica Moldova, a pregatit mai multe bonusuri clientilor sai. Fiecare cumparator, al oricaui model Toyota din showroom-ul Centrului Toyota Chisinau “Continent”, primeste in calitate de cadou un card discount Toyota Silver Card. Cardul discount ii da posibilitate posesorului sau sa beneficieze de o multime de servicii personalizate in cadrul “Programului de Loialitate”, printre care se numara si Toyota Assistance. De “Programul de Loialitate” pot beneficia pe parcursul a trei ani doar cei care achizitioneaza un automobil nou Toyota la dealerul oficial.


UN NOU NIVEL DE DESERVIRE A CUMPARATORILOR


Incepand cu luna februarie a acestui an, Centrul Toyota Chisinau “Continent” ofera tuturor clientilor sai un serviciu exclusiv de evacuare de urgenta, numita Toyota Assistance. Programul se vrea a fi o protectie completa a Dvs. si a automobilului Dvs. in situatii critice.

Calitatea si fiabilitatea de exceptie – sunt caracteristicile distinctive ale automobilelor Toyota, atat de apreciate de proprietarii lor. Totusi, nici chiar cele mai calitativ asamblate automobile din lume nu pot evita unele probleme precum o pana a unei roti sau un acumulator care nu mai are suficienta energie. Tocmai de asta, proprietarii automobilelor Toyota, achizitionate la dealerul oficial din Moldova, vor putea beneficia gratuit de asistenta in cadrul programului Toyota Assistance.

Acest serviciu Va va permite sa experimentati senzatia adevaratului confort si a adevaratei securitati in raport cu automobilul achizitionat. Orice situatie ati intampina la drum, puteti fi intotdeauna siguri de protectia Toyota. Astfel, in cazul unui accident, al unei roti in pana, al unei probleme de sanatate a conducatorului auto chiar – va puteti adresa la serviciul suport clienti al Toyota, ori direct catre serviciul de evacuare. Un operator Va va consulta, identificand actiunile necesare pentru solutionarea situatiei.

Evacuarea

In cazul in care remedierea la fata locului a problemelor aparute va fi considerata imposibila sau irelevanta, Toyota Assistance va asigura livrarea automobilului Dvs. catre service-ul Centrului Toyota Chisinau “Continent”, in cazul in care automobilul Dvs. se afla pe teritoriul Republicii Moldova. In cazul in care Va aflati peste hotarele tarii, programul Va asigura evacuarea automobilului pana la cel mai apropiat dealer Toyota din tara respectiva.

In cazul in care ati intampinat situatiile sus-pomenite pe teritoriul Republicii Moldova, Va recomandam sa contactati serviciul de suport al clientilor al Centrului Toyota Chisinau “Continent” la telefonul (022) 72 34 69. Pe teritoriul Ucrainei si al altor tari puteti apela numarul 8 (044) 494-22-98 si respectiv ( 380 44) 494-22-98. Pentru apelurile efectuate de pe telefonul mobil, Va recomandam apelarea la numarul de telefon international 380 44 494-22-98.

Dupa cum afirma Dl. Victor Sumilo, director general al Centrului Toyota Chisinau “Continent”, acest program va permite dealerului oficial sa fie mult mai aproape de posesorii automobilelor Toyota. “Oriunde v-ati afla, in oricare regiune a Moldovei, Toyota Assistance este intotdeauna gata sa Va ajute” – a mai declarat Dl. Sumilo.

Toate avantajele incluse in programul Toyota Assistance sunt valabile pe perioada a trei ani din momentul achizitiei unui automobil Toyota (ziua in care incepe oficial termenul de garantie).

Pe parcursul intregului termen de garantie programul Toyota Assistance garanteaza posesorilor automobilelor Toyota linistea si siguranta, atat in calatoriile interne, cat si in calatoriile in oricare tara europeana sau regiunea apropiata Europei a Asiei.

Important!

Achizitionand un automobil la dealerul oficial Toyota, Va asigurati deplin de riscurile achizitiei unui automobil importat neautorizat. Va vom oferi consultatii calificate in orice intrebari de care sunteti interesat. Acea suma de bani, pe care o puteti economisi, achizitionand un automobil Toyota nou de la persoane fizice sau juridice neautorizate, in final inseamna riscuri majore, pierderi financiare, pierderi de timp, iar uneori, chiar si a sanatatii Dvs., in cazul unor situatii dificile in decursul exploatarii.

Cu cat mai mult cumparatorii de automobile noi vor constientiza avantajele majore ale achizitiei unui automobil nou de la dealerul oficial, cu atat mai protejat va fi acesta odata cu achizitia automobilului sau. Acelasi lucru poate fi mentionat si in legatura cu lucrarile de service calificate, care pot fi oferite doar de dealerul oficial, si care inseamna intr-un final o siguranta mai mare la drum, o reducere a riscului de accidente si o satisfactie morala mai mare a clientului.

Centrul Toyota Chisinau “Continent” este intotdeauna bucuros sa Va cunoasca in calitate de oaspeti. Aici Va puteti relaxa intr-o atmosfera relaxanta, puteti afla ultimele noutati economice, puteti rasfoi presa de business, sau puteti chiar sa Va verificati posta electronica. Mai mult ca atat, puteti afla mai multe despre Toyota prin internet, puteti juca o partida de Formula 1 la o statie Sony Play Station, puteti savura o ceasca de cafea, sau puteti pur si simplu comunica cu managerii showroom-ului, obtinand cele mai detaliate informatii despre automobilele Toyota in Republica Moldova.

Iar o componenta inalienabila a unei achizitii perfecte in stil Toyota este efectuarea unui test drive cu orice model de automobil, la o ora care Va convine.

Echipa Centrului Toyota Chisinau “Continent” este recunoscatoare clientilor sai pentru alegerea facuta si este intr-o tendinta permanenta de perfectionare, pentru a oferi clientilor o experienta cat mai placuta de achizitie si deservire a unui automobil Toyota.


Dealer oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
str. Arborilor, 17/1, (Viaduc Centru-Botanica)
Telefon: 739-535
www.toyota.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!