Prima pagină  »  Ştiri  »  In sfarsit, Skoda va lansa modelul Yeti
13 FEBRUARIE 2009, 03:10
1,155
0
In sfarsit, Skoda va lansa modelul Yeti
De Ilie Toma
0
Geneva este locul in care multasteptatul Yeti al celor de la Skoda isi va face aparitia publica in forma sa finala, gata de productie. Zic multasteptatul, pentru ca primele studii de design pe nume Yeti au fost prezentate inca in 2005, fiind apoi reinviate in 2006 sub forma unui concept. Skoda a ezitat mai mult timp in luarea unei decizii daca sa produca sau nu modelul in serie, insa, se pare ca pana la urma vom vedea pe strazi modele Skoda Yeti.

Imaginea alaturata nu este noul Yeti, asa cum va fi prezentat el la Geneva, ci este conceptul Yeti, prezentat in 2006. Cu siguranta noua lansare va beneficia de o stilizare in liniile actuale de design ale marcii, cu o parte frontala mult mai asemanatoare cu cea a noii Octavia, a noului Superb, sau a noii Fabia.

Yeti este inspirat din usurinta condusului urban si libertatea efectuarii escapadelor departe de oras. Skoda ne promite un comportament pe masura atat in conditii onroad, cat si offroad. Yeti se vrea o solutie practica si inteligenta pentru cei care cauta un automobil universal, robust si sigur.

Pe langa Yeti, Skoda va mai aduce la Salonul Auto de la Geneva noua Octavia GreenLine, care va indica un consum de doar 4,4 litri la 100 km. De asemenea, va fi prezentata si versiunea Scout a noii Fabia, o premiera absoluta pentru compacta ceha.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!