Prima pagină  »  Ştiri  »  Maybach Zeppelin - Reincarnarea legendei
17 FEBRUARIE 2009, 07:58
2,183
0
Maybach Zeppelin - Reincarnarea legendei
De Redactia PiataAuto.md
0
Maybach va aduce la Geneva noul Zeppelin, o limuzina de superlux intr-o editie speciala care va fi realizata in doar 100 de exemplare si care este indreptata catre clientii ce cauta rafinament si noblete. Zeppelin va fi nava amiral a marcii Maybach, iar numele evoca un alt superlativ al marcii, o limuzina de top a anilor 30 din secolul trecut.

Editia limitata Zeppelin se distinge prin plusul de rafinament in ceea ce priveste luxul, materialele folosite si finisajele. Clientilor le este propusa o lunga lista de optionale, "cireasa de pe tort" fiind un sofisticat sistem pentru parfurmarea interiorului, inventie patentata de Maybach, ce il va costa pe potentialul cumparator, nici mai mult, nici mai putin, de 4000 Euro. Inscriptia Maybach Zeppelin apare peste tot in interior: pe consola centrala, pe ecranul special oferit optional pentru versiunea 62 S, pana si pe paharele pentru sampanie, ceea ce ii reda acestui model o aura regala.

Noul Zeppelin nu este doar cel mai luxos, ci si cel mai puternic Maybach din toate timpurile. Ambele versiuni - 57 S, respectiv cea cu ampatament marit, 62 S - dispun de noul motor V12 bi-turbo de 6,0 litri, care dezvolta 640 CP si 1.000 Nm!

Exteriorul este vopsit in doua nuante, de maro si negru, care, de altfel, se regasesc si la interior. Desigur, la cererea clientilor, se pot folosi alte culori. La interior, pielea de cea mai buna calitate este combinata cu suprafetele lacuite in stil "piano". Au fost aplicate mai multe inovatii la exterior, printre care si oglinzile retrovizoare, care au fost proiectate in asa fel incat sa nu producea zgomot de la vint, pentru a nu deranja proprietarii sai pretentiosi. Pana si brelocul special conceput pentru cheile masinii vine sa le aminteasca acestora ca au in posesie o editie „Zeppelin”.

Deci, Maybach arunca pe piata limuzinelor de superlux unul dintre cele mai pretentioase modele, prin intermediul caruia productia de automobile este dusa la rang de arta. Si cum arta cere sacrificii, iata si costurile: Maybach 57 Zeppelin costa 406.000 euro, iar Maybach 62 Zeppelin, 473.200 euro (preturile in Germania, fara TVA).
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!