Prima pagină  »  Ştiri  »  Mitsubishi nu va mai participa la raliul Dakar
4 FEBRUARIE 2009, 10:47
1,354
0
Mitsubishi nu va mai participa la raliul Dakar
De Ilie Toma
0
Mitsubishi Motors Corporation si-a anuntat astazi decizia de a nu mai participa in cadrul raliurilor de tip Cross Country, cel mai important dintre care este renumitul raliu Dakar.

In cele 26 de editii Dakar, in care marca Mitsubishi a participat, aceasta a luat titlul de castigator de 12 ori, dintre care 7 ori consecutiv. Pe langa aceste recorduri fara egal, Mitsubishi a obtinut o experienta de nepretuit in tehnologiile automobilelor cu tractiune integrala, pe care le-a aplicat de-a lungul anilor pe multe din modelele sale. Aceasta experienta poate fi sesizata prin comportamentul excelent al automobilelor de teren Mitsubishi in conditii de off-road, dar si prin durabilitatea acestora in exploatarea cotidiana.

Decizia neasteptata este rezultatul crizei financiare actuale, astfel de decizii fiind anuntate de curand de catre mai multi producatori cu traditie in lumea sporturilor cu motor, precum Subaru sau Suzuki. Dupa cum afirma oficialii Mitsubishi Motors, in acest moment compania are prioritatea de a-si focaliza resursele mult mai atent, pentru a face fata cu bine situatiilor economice dificile.

Data fiind istoria glorioasa a marcii in lumea sporturilor cu motor, suntem siguri ca odata cu revitalizarea situatiei economice, participarea Mitsubishi in cadrul raliului Dakar va fi reluata.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!