Prima pagină  »  Ştiri  »  Peugeot Partner, acum si cu 7 locuri
3 FEBRUARIE 2009, 13:37
5,110
0
Peugeot Partner, acum si cu 7 locuri
De Ilie Toma
0
Noua versiune a lui Peugeot Partner poarta denumirea de Partner Tepee si vine in intampinarea cererii sporinde de pe piata pentru vanurile spatioase, care ofera un numar mare de locuri. Partner Tepee tinteste in primul rand catre clientii care isi doresc toate avantajele unui MPV, ambalate intr-o forma mult mai originala.

Cum e si firesc atunci cand vorbim de francezi, principalul as din maneca noului model este design-ul atractiv, dar si modularitatea avansata a interiorului. In habitaclu gasim 7 fotolii confortabile, independente, fiecare avand posibilitati multiple de pliere, deplasare, rabatare, etc.

Spatiul interior este si el foarte generos, fiind atrasa o deosebita atentie si celui de-al treilea rand de scaune. Pentru a asigura spatiu suficient pasagerilor de aici, randul doi a fost deplasat cu 9 cm mai spre fata si 4,2 cm mai sus fata de versiunea standard in 5 locuri. Randul al 3-lea este si el pozitionat suficient de sus, pentru a oferi pasagerilor de acolo o vizibilitate excelenta si o placere mai mare a calatoriilor.

La capitolul motorizari, noul Partner Tepee va beneficia de un propulsor pe benzina de 1.6 litri, care genereaza 110 cai-putere, si unul diesel, in trei versiuni: 1.6 HDi (90 CP), 1.6 HDi FAP (90 CP) si 1.6 HDi FAP (110 CP). Toate motoarele sunt cuplate la o cutie de viteze manuala in 5 trepte.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!