În curând, un nou SUV compact Chevrolet
14 Mai 2012, 17:10
După anunţarea lui Opel
Mokka şi Buick Encore, era firesc să aşteptăm un SUV compact similar şi în gama Chevrolet. Astăzi, în lumina unor tensiuni mediatice aţintite spre General Motors, producătorul american anunţă numele viitorului model şi publică prima imagine a acestuia.

Noul SUV compact Chevrolet se va numi Trax şi îşi va face debutul public în toamnă, la Salonul Auto de la Paris, urmând să ajungă în showroom-urile europene în primăvara anului viitor. Trax va fi un model global pentru cei de la Chevrolet, iar prima piaţă în care va fi lansat, către sfârşitul acestui an, va fi Mexic, după care vor urma şi alte pieţe cu priză la SUV-urile de talie compactă. În lista pieţelor ţintă nu se include, însă, SUA.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,309
COMENTARII (4)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 14 Mai 2012 - 18:53
Arata frumos...
1
0
Mihail
Chişinău
la 14 Mai 2012 - 22:23
mia unu numi place... prea umflat este... sapoi am vazut modelele precedente in natura .. nau nimic cu ceea ce noi numim "american" mai degraba pare ca au vrut sa faca un europeana dar lea esit un chinez (ticsit cu de tati si fara nici un sens)

VB_1One da dac da undeva pe degeaba sa ma anunti ;)
1
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 15 Mai 2012 - 07:36
Mihai: acolo e scris clar pentru moldoveni: "SUV compact"... tu ai vrut sa fii ca Tahoe? Stai ka nu l-ai vast inka in realitate... e frumos. Noua Captiva tot nu prea seamana a americos dupa design, dar cind stai linga capota nu-ti mai pare ca-i delok mika...
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 15 Mai 2012 - 19:06
Chia rimi palc masini dew asa gen. Umflate...chiar e misto...nu prea ma atrag maisnile de dimemsiuni mari. dar acesta is mai compacte si au totul. Dar are un vid ahrenitelinii. daca se da gratis vro unu unde nu ar fi ma duc sh il eau :D:D
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!