Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFlex consumă acum doar 3.3 litri/100 km

17 Octombrie 2012 - 09:51
Ilie Toma
Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFlex consumă acum doar 3.3 litri/100 km
Gama ecoFlex a celor de la Opel reprezintă cele mai eficiente modele, concepute cu mici detalii modificate pentru a se focusa la maxim spre eficienţă. Cel mai compact reprezentat al acestei game, Corsa, tocmai a beneficiat de o serie de actualizări tehnice, care i-au îmbunătăţit indicii consumului şi a emisiilor

Până acum, acelaşi model indica un consum mixt de 3.5 litri la 100 km. Noua reducere a consumului a fost posibilă datorită instalării unei pompe de ulei cu capacitate variabilă, care pompează doar cantitatea de ulei necesară în motor. Uleiul din cutia de viteze a fost modificat cu unul special, de viscozitate redusă, care permite reducerea forţei de rezistenţă. Aceste măsuri sunt definitivate şi de o reprogramare a unităţii de control electronic a motorului.

Ca şi până acum, modelul va fi echipat cu sistem Start/Stop, care contribuie esenţial la eficientizarea consumului. Acum Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFlex se laudă cu un consum mixt de 3.3 litri/100 km şi emisii CO2 de doar 88 g/km, ceea ce o transformă în cel mai eficient model diesel construit vreodată de Opel. Motorul diesel de sub capota maşinuţei compacte dezvoltă 95 CP şi 190 Nm, suficienţi pentru a accelera maşina de la 0 la 100 km/h în 12.3 secunde, până la o viteză maximă de177 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter