SUPER SPECIAL: Un test drive de zile mari vine pe PiataAuto.md!
9 Noiembrie 2012, 14:20
Vă spuneam că toamna asta va fi una plină de teste drive fierbinţi pe PiataAuto.md! Că nu degeaba am cutreierat noi Europa trei săptămâni, testând maşini dorite şi aşteptate! În noul sezon de teste drive am adus în faţa Dvs. noul Opel Astra Sedan, noua Toyota GT86, noul Subaru BRZ, noul Mitsubishi Outlander, noul BMW X6 M50d M Performance Automobiles, noua Skoda Rapid şi noul Opel Mokka!

Iar acum a venit momentul să aducem în scenă şi un test fierbinte de tot! Super fierbinte chiar! E un test realizat cu o bijuterie mecanică a zilelor noastre! E un supercar? Da! Unul proaspăt, super dorit şi super-rapid
chiar şi pentru standardele supercar-urilor. Face prima sută în mai puţin de 3 secunde!

Noţiuni precum construcţia monococ din fibră de carbon, sau discurile de frână ceramice sunt la ele acasă pe această maşină! E testul pentru care am mers în nordul Italiei, direct la uzina acestei mărci fantastice. Am fost prima entitate de presă din Moldova şi din ţările vecine căreia i s-au înmânat cheile acestui model, direct la poarta uzinei, pentru un test drive în toată legea! Urmăriţi-ne în fiecare zi, marele test vine în următoarele zile pe PiataAuto.md!

Vă provocăm să ghiciţi Dvs. marca şi modelul, privind imaginile publicate aici!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
5
2,438
COMENTARII (11)
Volkswagen
Bălţi, Moldova
la 9 Noiembrie 2012 - 15:32
Tare greu de ghicit...E Aventador.
0
0
dima
Chişinău
la 9 Noiembrie 2012 - 16:38
voi ne spuneati de test drive incendiar, da noi va spuneam ca asa teste e plin internetul, nu doar povestile lui Ilie Toma despre geografie si locuri frumoase (care nau nici o treaba cu auto), ci si video interesant, voi mai bine faceti stiri care merg pentru noi "autohtonii" si anume teste comparative cum ati mai facut sau teste second hand, ca doar siteul vostru il citim noi cei simpli si nu Stati sau Plohotniuc!
3
3
Vlad
Chişinău
la 9 Noiembrie 2012 - 16:53
Of dima, de era vreun BMW triturbo nebun apoi tot era ok, asa Lamborghini de-amu nu-i pe gustul tau. Eu tot nu mi-s lua Lambo chiar de mi-as permite, dar de citit si de privit imi va placea, mai ales ca e facut de moldoveni. Tu de vreo mindrie nationala ceva, ai auzit? Bravo PiataAuto, astept testul si astept sa testati si noua Honda CRV!
0
2
dima
Chişinău
la 9 Noiembrie 2012 - 17:21
stirile despre BMW imi plac ai dreptate, insa am citit prima data despre triturbo cu mult inainte de a aparea pe siteurile moldovenesti, la fel si despre Lambo as fi putut citi cu mult inainte de a scri PA, eu vorbesc depsre audienta nu despre mindrie nationala, fiindca cea din urma o poate avea doar cel care o conduce nu si eu care citesc a suta oara ceea ce a fost copiat de pe siteurile straine!
0
1
Christoph
Cahul, Moldova
la 9 Noiembrie 2012 - 20:40
mam gandit mult la ultrarapiditatea asta. omul a trait 40 de secole cu calul si acuma 2 secolo vra cat mai repede, si ma tot intreb oare aia nu tot oameni erau, nu tot bucurosi erau, voi ce ziceti?
0
2
dima
Chişinău
la 9 Noiembrie 2012 - 20:50
Christoph 100% :)))))
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Noiembrie 2012 - 19:48
Dima: Fara suparari, insa daca ceva nu te aranjeaza pe acest site... Nu te-au invitat cu deasila aici nimeni, adika e binevol, vrei intri - vrei nu! Cind mai greu cu stirile, kind mai repede, dar asta este si personal sunt satisfacut de acest site minunat. Doar aici pot afla ceva pe intelesul meu si daca ceva nu mi-i clar, intreb si redactia raspunde. De la o vreme testele drive sunt tot mai multe si mai voluminoase, ceea ce inseamna o descriere mai profunda in "eroul" testat, fapt care tot ma aranjeaza din plin. Decit sa ascult cascatii cei de la Top Gear care vb intruna despre supercar-uri si ce viseaza noptile fac in emisie, mai bine citesc lukrul efectuat de pamintenii nostri care se descurca nu mai rau ca altii si inka slava Domnului is intregi la minte.

Piataauto.md: Draga redactie, faceti va rog si teste second-hand, deoarece se creaza in "CLUB" multe teme in care utilizatorii site-ului cer sfaturi pentru o alegere corecta.
0
0
Igu
Chişinău
la 12 Noiembrie 2012 - 13:06
...o ideie buna de a face niste teste a masinilor second-hand, sustin ideea si cred ca ar fi foarte bine venita!
0
1
Christoph
Cahul, Moldova
la 12 Noiembrie 2012 - 15:41
idee pur nationalista :D :D:D
0
0
Christoph
Cahul, Moldova
la 12 Noiembrie 2012 - 15:41
cu masinile second-hand
0
0
kamy
Chişinău
la 12 Noiembrie 2012 - 16:53
In privinta copiatului de pe alte site-uri sunt total deacord!!! eu tot am opservat
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!