Un Rolls-Royce unic de culoare roz conceput pentru caritate
16 Aprilie 2013, 10:15
"Cadillac-ul Roz" – este o combinaţie unică de cuvinte ce se potriveşte doar Cadillac-urilor clasice, mai ales celor decapotabile. Dar ce ziceţi de un














Rolls-Royce roz? Dacă credeţi că este o creaţie de prost gust, ar trebui să ştiţi că acest Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase unic, numit ca
FAB1, a fost creat special
pentru scopuri caritabile.
Datorită acestui Rolls-Royce roz, fondul Breast Cancer Care, care sprijină cercetarea în domeniul tratamentului cancerului de sân prin noul program "FAB1 Million", vrea să adune în acest an 1 milion de lire sterline.
Pentru a pune în aplicare acest plan, Rolls-Royce-ul roz va fi dat în chirie pentru următoarele 12 luni. Chiria pentru o jumătate de zi va costa 5000 de lire sterline, iar pentru întreaga zi - 7500 de lire sterline. FAB1 a fost creat prin programul exclusiv "Bespoke", experţii căruia au vopsit caroseria într-o nuanţă de roz "Blushing Pink", care contrastează cu capota şi grila radiatorului de culoarea gri, în timp ce interiorul a fost căptuşit în piele fină de nuanţă bej "Creme Light", cu accente de roz, pe tetiere şi covoraşe de lână. Exclusivistul FAB1 este completat cu plăcuţe de înmatriculare "FAB 1" şi umbrele roz în portierele din faţă.

Proiectul de caritate va fi lansat pe 18 aprilie.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,226
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (2)
ghenyg
London, Marea Britanie
la 16 Aprilie 2013 - 11:33
sa-i ajute Dumnezeu!!!
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Aprilie 2013 - 23:30
Gestul e de nota 10, insa Rolls nu e Cadillac si puteau alege orikae alta kuloare originala inafara de roz... kiar nu arata asa cum trebuie!!!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!