Alfa 4C îmbracă haine de Safety Car
1 August 2013, 09:40
În ultimii şapte ani, sponsorul oficial al Campionatul Mondial de Superbike - FIM World Superbike Championship, este compania Alfa Romeo, care oferă Safety Car-uri la etapele acestuia.
În acest week-end, pe data de 4 august, va avea loc a noua etapă
a campionatului de Superbike pe
circuitul de la Silverstone, Marea Britanie, iar în calitate de Safety Car
Oficial al acestui eveniment va defila noul sport-car italian – Alfa Romeo 4C. Potrivit celor de la Alfa Romeo, alegerea în favoarea 4C pentru această postură, a avut câteva motive,
în primul rând aceasta este cea mai dinamică Alfa contemporană în gama producătorului italian, iar britanicii au avut ocazia să o vadă doar la Festivalul Vitezei de la Goodwood, deci aceştia o vor putea admira şi la Silverstone.

Astfel, publicul britanic va admira în acţiune noua Alfa Romeo 4C, vopsită în culoarea albă şi condimentată cu două linii roşii şi cu steagul Italiei, care începe de la siglă frontală şi continuă spre spate. Alfa 4C are totul pentru a face faţă superbike-urilor – propulsorul de 1,75 litri şi 240 CP îi conferă o acceleraţie de la zero la 100 km/h de doar 4,5 secunde în timp ce viteza maximă constituie 250 km/h. Singurul lucru, care nu este clar unde este girofarul, atât de caracteristic unui Safety Car adevărat?
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,867
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!