Primele imagini cu noua generaţie Ford S-MAX
16 Septembrie 2014, 13:03
Atunci când generaţia precedentă Ford S-MAX a apărut pe piaţă, în 2006, a adus o adevărată revelaţie, demonstrând că monovolumele de familie nu trebuie neapărat să fie greoaie şi neîndemânatice, ba chiar pot fi plăcute de condus şi sportive! Acum a venit timpul unei noi
generaţii S-MAX, iar cei de la Ford ne ţin în suspans cu un prim set de imagini oficiale, dar cu foarte puţine informaţii tehnice despre noul lor model.

În primul rând, noua generaţie a modelului confirmă păstrarea
caracteristicii esenţiale care a definit predecesorul său – predilecţia spre sportivitate şi plăcere în condus. Designul ar putea să nu vă pară surprinzător de nou, şi asta pentru că e foarte probabil să vă amintească de conceptul S-MAX, adus de Ford anul trecut la salonul auto de la Frankfurt. Într-adevăr, modelul păstrează tot ceea ce putea păstra din formele conceptului, înlocuind doar mici detalii cu piese fezabile pentru producţia de serie.
Interiorul său spaţios poate adăposti până la 7 ocupanţi la bord şi a fost desenat cu dorinţa de a crea o cetate de confort pe patru roţi, în care ocupanţii s-ar simţi protejaţi într-o ambianţă privată şi confortabilă. La senzaţia plăcerilor de la bord vor contribui şi noile scaune cu profil multiconturat anatomic, cu funcţie opţională de masaj! Modelul va
dispune şi de tehnologii precum iluminarea cu distribuţie şi reglaj activ şi, probabil, ajustare automată a fazei lungi, dar şi de sistem de frânare automată pentru prevenirea accidentelor.

Sub capotă vor fi prezente motoare diesel TDCi şi cele pe benzină
turboaspirate din familia EcoBoost. Mai nou, monovolumul S-MAX va oferi şi şansa optării pentru un sistem inteligent de tracţiune integrală!
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,212
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!