Porsche a prezentat primele imagini cu noul 919 Hybrid, care va concura la Le Mans 2015!
16 Ianuarie 2015, 17:11
După o revenire în cursele de la Le Mans în 2014, cei de la Porsche au început să testeze noul prototip de curse pentru sezonul 2015. Noul Porsche 919 Hybrid va participa la cursa de 24 de ore de la Le Mans şi în campionatul curselor de anduranţă WEC (World Endurance
Championship). Prototipul a evoluat şi deja a finisat cu succes primele teste pe circuitul de la Weissach, pe care acesta a păşit pentru prima data încă pe 15 decembrie 2014. Următoarele teste vor demara deja pe 18 ianuarie pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi.
Primele imagini a prototipului de curse revizuit, ne indică schimbări radicale la partea mediană frontală şi apariţia a unor noi prize laterale. Sistemul de
propulsie hibridă a rămas acelaşi. Porsche 919 Hybrid dispune de un propulsor turboaspirat pe benzină de 2,0 litri V4, care este ajutat de un motor electric şi două sisteme de recuperare a energiei cinetice.
Informaţii mai detaliate despre noul Porsche 919 Hybrid vom afla mai aproape de debutul său de curse, care va avea loc pe 12 aprilie la prima etapă campionatului WEC de la Silverstone, Marea Britanie.

Reamintim, că Redacţia PiataAuto.md a fost unica entitate de presă din Moldova, care a ajuns la o cursă de 24 de ore de la Le Mans pentru a o relata LIVE, chiar de pe circuitul francez Sarthe!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,914
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!