Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Hyundai prefaţează un viitor coupe de serie cu noul Vision G Concept Coupe

12 August 2015 - 16:27
Denis Godorozea
Hyundai prefaţează un viitor coupe de serie cu noul Vision G Concept Coupe
Cei de la Hyundai se prepară pentru o ofensivă în segmentul premium cu un nou brand numit Genesis. Pentru a demonstra la ce trebuie să ne aşteptăm de la viitorul brand premium coreean, cei de la Hyundai au creat noul Vision G Concept Coupe, unde „Vision G” ar însemna „Viziunea brandului Genesis”.

Conceptul cu caroserie hardtop adoptă un stil aristocratic cu o grilă imensă cromată şi un spate ce coboară lin, în timp ce la interior sunt regăsite materiale rafinate, inclusiv pielea fină, Alcantara, lemnul şi accentele aurii. Aspectul dramatic al coupe-ului şi atenţia la detalii de care au dat dovată coreenii, rezultă într-o aparenţă provocătoare, inspirată oare cum din Bentley Continental GT.

Sub capota conceptului Vision G Concept Coupe se ascunde imensul V8 aspirat natural de 5.0 litri care dezvoltă 425 CP la 6,000 rpm şi 519 Nm la 5,000 rpm.

Iniţial, conceptul a fost prezentat la muzeul de artă din Los Angeles, ca mai apoi să-şi facă debutul mondial la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach care va avea loc pe 16 august.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (22 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter