Nissan Altima trece printr-un facelift „Maximizat”
23 Septembrie 2015, 09:22
Deşi nu este vândut oficial în Europa, modelul nord-american Nissan Altima poate fi regăsit şi pe drumurile Moldovei. Actuala generaţie Altima a primit un facelift de mijloc de carieră. Designerii nu s-au gândit prea mult la un nou aspect pentru Altima,
inspirându-se din noua generaţie Maxima. Astfel, Altima facelift a primit un design similar cu cel al noii Maxima, cu un calandru V-Motion, blocurile optice caracteristice, bare de protecţie modificate şi jante cu un design împrospătat. Datorită noului design,
Altima a devenit nu numai vizual mai uşoară, dar şi mai aerodinamică, coeficientul aerodinamic fiind de doar 0.26! Blocurile optice a versiunilor de top vor fi toate full-LED, inclusiv farurile anti-ceaţă.
La interior schimbările sunt minime. Cei de la Nissan s-au rezumat doar la o modificare stilistică a consolei centrale, care a devenit mai simplă şi, deja, răsuflată, chiar şi faţă de versiunea pre-facelift… Un pas înapoi la capitolul interior, deci. Odată cu facelift-ul debutează şi versiunea sportivă Altima SR, care se deosebeşte prin jantele de 18 inch, spoilerul de pe capacul portbagajului şi interiorul tapiţat cu piele neagră şi accentuat de cusături de culoare albastră.

Şasiul sport al Altimei SR este cu
12.5 % mai capabil în curbe, decât
cel al modelelor obişnuite. Sub capota acestei versiuni se vor adăposti propulsoarele de 2.5 litri (182 CP şi 244 Nm) şi de 3.2 litri V6 (270 CP şi 340 Nm). Ambele motorizări sunt oferite doar cu variatorul Xtronic.
Versiunile obişnuite, vor fi disponibile şi cu cutie manuală, iar în combinaţie cu propulsorul de 2.5 litri acestea vor indica un consum de doar 6 l/100 km. Preţul noului Nissan Altima facelift va porni în SUA de la 22,500 dolari.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,188
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!