Premieră: Noul Ford Kuga facelift
22 Februarie 2016, 10:47
După premiera versiunii nord-americane Escape facelift, a venit rândul să treacă printr-un facelift de mijloc de carieră versiunii europene Ford Kuga. Noul Ford Kuga facelift va fi dezvăluit la Mobile World Congress din Barcelona, ca mai apoi să-şi facă debutul public la Salonul
Auto de la Geneva.
Schimbările de design pe care le-a primit noul Ford Kuga facelift sunt similare celor de pe Escape facelift. Astfel, la exterior noua Kuga facelift primeşte un design inspirat din noul Edge, partea frontală fiind radical modificată, în timp ce posteriorul a primit doar blocuri optice spate modificate.
Noul Ford Kuga facelift a primit şi noi jante de 17, 18 şi 19 inch, o culoare a caroseriei Copper Pulse, dar şi un interior modificat cu sistem multimedia de 8 inch SYNC 3 cu suport Apple CarPlay şi Android Auto.
Gama de motorizări pentru modelul european Kuga facelift este modificată prin introducerea noului propulsor pe benzină de 1.5 litri EcoBoost (120, 150 sau 182 CP) care va înlocui unitatea actuală de 1.6 litri, în timp ce
propulsorul diesel de 2.0 litri TDCi (150 sau 180 CP) a devenit mai eficient – consumul a fost redus la 4.7 şi, respectiv 5.2 l/100 km pentru motorizarea diesel de top de 180 CP şi tracţiune integrală. Va fi disponibilă şi motorizarea diesel incipientă de 1.5 litri TDCi (120 CP) care va indica un consum de 4.4 l/100 km şi un nivel de emisii CO2 de 115 g/km.

Vânzările noului Ford Kuga facelift în Europa va demara în toamna anului 2016.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,585
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!