Nissan Pulsar (Tiida) primeşte un facelift de mijloc de carieră
26 Aprilie 2016, 11:48
La Salonul Auto de la Beijing a fost dezvăluită versiunea facelift al modelului Nissan Tiida destinat pieţei din China. Deşi este vândut în China sub denumirea Tiida, modelul Nissan Pulsar vândut pe piaţa europeană va trece printr-un facelift identic.
Astfel, hatchback-ul nipon primeşte o nouă bară de protecţie faţă, un calandru mai mare, o bară de protecţie
spate restilizată, jante noi şi blocuri optice faţă cu fondal negru.
Interiorul vine cu o nouă planşă de bord, o consolă centrală modificată care primeşte o formă mai rectangulară, un contur metalizat în partea de jos, prize de aer modificate şi conturate cu un plastic gri, sistem multimedia performant cu un display tactil mai mare, în timp ce inserţiile de pe bord şi uşi primesc o suprafaţă concavă în locul celei convexe de până la facelift. Panourile uşilor, de asemenea, au fost niţel modificate în partea de sus, precum şi tunelul central unde a apărut un nou buton de pornire al propulsorului şi un modul cu conectivitate AUX/USB.
Modelul nipon a mai primit sisteme de siguranţă activă, precum Forward Emergency Braking, Lane Departure Warning şi Blind Spot Warning.

În timp ce modelul destinat pieţei din China va fi oferit cu un benzinar aspirat
natural de 1.6 litri, modelul destinat pieţei europene, Nissan Pulsar, în continuare va fi oferit cu două propulsoare pe benzină turboaspirate de 1.2 (115 CP) şi 1.6 litri (190 CP) şi un diesel 1.5 dCi (110 CP).
Nu se exclude posibilitatea apariţiei motorizării 1.6 dCi de 130 CP pe noul Nissan Pulsar facelift premiera căruia va avea loc mai târziu.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,950
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!