Volvo va testa condusul autonom în China într-un experiment inedit! (Video)
7 Aprilie 2016, 13:15
Producătorul suedez va lansa cel mai avansat experiment în China oferindu-le şansa conducătorilor chinezi să testeze sistemul condusului
autonom pe drumurile publice din China! Cei de la Volvo vor livra în jur
de 100 de automobile echipate cu sistemul de condus autonom
Auto Pilot.
Conform celor de la Volvo, cu cât mai rapid va fi implementat sistemul condusului autonom cu atât mai rapid va avea loc salvarea miilor de vieţi umane prin evitarea accidentelor. Mai mult decât atât, condusul autonom va exclude ambuteiajele, va reduce emisiile, iar cel de la volan va putea petrece util timpul aflându-se la volan. Spre exemplu, sistemul condusului autonom va alege diferite rute, iar reeşind din timpul fiecăreia vă va propune să urmăriţi clipuri video preferate sau un serial preferat care
se va încadra în timpul călătoriei.
Condusul autonom este una din direcţiile pe care cei de la Volvo au păşit pentru scopul principal – către anul 2020 nimeni nu va deceda şi nu va primi leziuni grave aflându-se într-un Volvo modern.
În timpul apropiat cei de la Volvo vor duce tratative cu mai multe oraşe din China, pentru a stabili care este în măsură să furnizeze permisiunile necesare și infrastructura necesară pentru a permite realizarea experimentului.

Datele pe care le vor genera conducătorii, dar şi vehiculele implicate în acest experiment vor fi cruciale în elaborarea unui sistem de condus autonom viabil în lumea reală şi instalarea ulterioară al acestuia pe viitoarele automobile de producţie.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,787
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!